Nordichardware Logo


Video: Adata visar hög minnesdensitet och kreativa värmespridare

Computex 2013

Skriven av Carl Holmberg

artikelbild

Vi besöker välkända Adata på Computex i Taipei och tar en titt på deras utbud av minnesmoduler. Man visar inga tecken på att sakta ner med sin minnestillverkning och sticker ut från mängden med sina höga minnesdensiteter och lite egendomliga värmespridare.

 

Video: Asrock fortsätter hälla vatten över sina moderkort

Computex 2013

Skriven av Anton Karmehed

asrockvatten2Det gäller att hitta udda funktioner och produktlösningar för att stå ut på Computex-mässan och Asrock gör sitt bästa med sina spillsäkra moderkort. Genom en ytbehandling på kretskorten blir moderkorten till viss del vattentäta och detta demonstrerar Asrock fiffigt i sin monter med ett moderkortsvattenfall.

 

Video: Endast en glasskiva mellan oss och Asus Transformer Pad Infinity

Computex 2013

Skriven av Carl Holmberg

artikelbild

När årets Computex precis hade dragit igång kunde vi rapportera om Asus nya version av hybridsurfplattan Transformer Pad Infinity. Vi har även fått granska enheten med videokamera i högsta hugg, även om Asus hindrar vår framfart med en glaskub.

   

Video: Corsair Carbide Air 540 - en tudelad bjässe

Computex 2013

Skriven av Carl Holmberg

artikelbild

Efter att tidigare ha fått en förhandstitt på Carbine 330R så traskar vi vidare till den betydligt bredare modellen Carbide Air 540. Här satsar Corsair på mycket utrymme och gott luftflöde genom att dela upp chassit i två olika utrymmen för olika komponenttyper.

 

Video: In win Tòu, häftigt spegelchassi med touchfri touchpanel

Computex 2013

Skriven av Anton Karmehed

inwintouTaiwanesiska In win visade upp några av de mest udda chassilösningarna på Computex 2013 och deras designkoncept Tòu var något av kronjuvelen i samlingen. Chassit är klätt med glasskivor som beroende på belysningen är spegelblanka eller transparenta. Det hela styrs av en touchpanel - utan touch.

   

Sida 1 av 10

Våra köprekommendationer


Undersökning

Vad har du för internetanslutning hemma?Resultat
RSS Feed