+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2

    Problem with bluescreen 0x00000116 atikmpag.sys

    Hey there!

    I have some problem with my computer, it's very annoying..
    It began to random bluescreen for no reason, I googled the fault and tried to reinstalled the graphic driver but it didn't work, I have reinstalled the whole computer with no success, I ran the ultimate boot cd to check for hardware issues but it all got through with no faults..
    The last thing I tried was to disable the hardware acceleration in flash player but it didn't work.

    What to try next?

    Here is the info in the bluescreen and pics:

    0x00000116 (0xFFFFFA800B634010, 0xFFFFF8800842E768, 0x0000000000000000, 0x000000000000000D)

    atikmpag.ses - Adress FFFFF8800842E768 base at FFFFF88008426000, DateStamp 4f7e4294


    20120518_130814.jpg


    Im running Windows 7 SP1 with all up to date
    ASRock P67 Extreme6 REV B3
    Corsair 8GB (2x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE
    Intel Core i5 2500K 3,3GHz
    Fractal Design Newton R2, 650W PSU
    ATI Radeon HD 4600 with the newest driver version

    please help me to get rid of the problem
    Last edited by Jontelitokd; 05-18-2012 at 06:40 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2

    Re: Problem with bluescreen 0x00000116 atikmpag.sys

    No bluescreen from 18may to today, I got one bluescreen when the computer only ran spotify, and I got this message:

    0x00000116 (0xFFFFFA800A9B24E0, 0xFFFFF88008208768, 0x0000000000000000000000, 0x000000000000000D)


    Somebody who knows this problem?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts